Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #177 - a podcast by B-Side Rats

from 2023-07-24T18:52:41

:: ::

In aflevering 177 van Een Tikkie naar het Zuiden schuiven Thijs 2, Levien en Thijs 1 aan achter de microfoons om de oefenwedstrijden tegen RKC en Excelsior te bespreken. Razende reporter Yannick wordt nog even ingebeld en het gaat over het trainingskamp van NAC. Zonder aanvallende versterkingen in de club vertrokken naar Delden, waar het speelt tegen OFI Kreta en Mamelodi Sundows.

RKC te sterkIn de eerste serieuze oefenwedstrijd van dit seizoen trok NAC uiteindelijk aan het kortste eind tegen RKC. Na de eerste helft en twee minder sterke momenten keek NAC tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust scoorde NAC uit twee corners en maakte RKC nog een treffer. Levien was aanwezig bij Rood-Wit en geeft zijn blik op de wedstrijd.

Winst op ExcelsiorEen paar dagen na de nederlaag tegen RKC kwam Excelsior op bezoek. NAC kwam sterk uit de startblokken, improviseerde wat met de opstelling en voor het rust stond de eindstand van 2-0 al op het bord. Janosek scoorde met een schot en Vet trakteerde de aanwezige supporters op een balletje achter het standbeen. Yannick wordt ingebeld, want de razende reporter was aanwezig bij de wedstrijd.

Op pad zonder versterkingenNAC vertrok maandagochtend richting Delden voor het trainingskamp. Alle aanwezige spelers komen, figuurlijk dan, langs in de podcast. Helaas zitten er nog geen aanvallende versterkingen bij en lijken we ook nog even geduld te moeten hebben. Maken de mannen zich al zorgen?